Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

"Etterdønning" av panikkanfall

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

"Etterdønning" av panikkanfall

juni 27 2017 - 22:18
Hei. Tidligere idag fikk jeg et kraftig panikkanfall. Er ofte svimmel o.l, men idag vart jeg skikkelig svimmel å følte jeg skulle besvime. Kroppen vart helt "lamma" og følte jeg skulle falle om. Vart tungt å pusta, hjertebank og om mulig enda svimlere. Dette vart en liten stund. Når det gravis gikk over var jeg sliten. Men resten av dagen har jeg følt meg rar,. Plutselig kjempekvalm, vondt i magen, svimmel osv. Kommer og går. Noen andre som har hatt noe lignende? Både angstanfallet og etterdønningene? Er det kroppen som sier at den er sliten eller? Hypokonder jeg, og tror alltid det feiler meg noe. Er også mye plaget med at jeg føler jeg har fatigue. Noen andre? Er så ubehagelig !!
Avatar

Re: "Etterdønning" av panikkanfall

juni 28 2017 - 08:52
Heisann. Jeg har kjenner meg godt igjen i det du skriver med etterdønninger, går ofte å føler meg rar/uvirkelighetsfølelse, svimmel, kvalm osv. Har hatt en lang periode nå med angst, angstanfall. Føler meg svimmel nesten hele tiden, ikke sånn balanse problemer, mer som at jeg er på en båt midt på havet. Etter et anfall er jeg som regel mer svimmel og kvalm enn hvis jeg ikke har hatt et anfall. Noe som ironisk nok fører til mer angst. Jeg trodde også det var noe fysisk galt med meg i mange år, men for en del personer med angst er angsten forferdelig fysisk. Noe resulterer i at man får enda mer angst pga di fysiske symptomene. Angst så ubeskrivelig ubehagelig, men da gjelder det å snike inn tanken om at det ikke er farlig. Selv om det kjennes ut som virkelig skal dø der å da. Jeg klarer som regel å roe det værste ned før angsten når toppen, men som med livet generelt så skjer det uforutsette ting. Får du noen form for behandling for dette? Eller bærer du dette helt alene?
Avatar

Re: "Etterdønning" av panikkanfall

juni 28 2017 - 20:35
Jeg har hatt angst i snart 20 år nå.( 20 år, aldri tenkt på det før nå at det er så lenge siden første panikkanfall.) Går til psykolog, men ikke så mye som før. Har stagnert litt. Selv om jeg har hatt angst i 20 år, så forandrer den seg. Prøver å tenke at det er angst, men av og til er det så fysisk, og har så å si konstant symptom på alvorlig sykdom at jeg tenker alltid *tenk hvis det er noe alvorlig denne gangen*. Er veldig mye slapp, og sliter med "fatigue". Har selvsagt tatt mange prøver med legen, mr av hode, ultralyd av kroppen osv., men dette er no et par år siden nå. Ultralyd av kroppen var for noen uker siden. Får mer og mer symptom som jeg ikke har hatt før, og da blir jeg selvfølgelig redd..
Avatar

Re: "Etterdønning" av panikkanfall

juni 29 2017 - 00:42
"Godt" å høre at jeg ikke er alene om dette! Ja, jeg går på zoloft. Medisiner har hjulpet meg opp gjennom tidene, men usikker på om de gjør det nå. Er ikke veldig dårlig nå, men blir på en måte heller ikke så bra som jeg mange ganger har vært før.. Godt mulig at jeg hadde vært dårligere om jeg ikke gikk på medisin nå. Hva går du på? Er du i jobb? Fungerer du ellers i det daglige? Heldigvis gjør jeg det nå, men har hatt mine tider der min samboer må være sammen med meg døgnet rundt, og turte ikke være alene.
Til forsiden