Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det angst eller det noe farlig?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det angst eller det noe farlig?

feb 20 2017 - 02:40
Heisann! Første innlegg a gitt. Jeg ligger her kl 02:35 med følelsen av pottetett hals, men jeg tester om jeg får puste, og ja det gjør jeg. Testa om jeg klarte å svelge og drikke vann, og ja det kunne jeg også. Likevel følelse det ut som at halsen er tett eller at halsen er hoven både på utsiden og innsiden. Det er sykt ubehagelig og første gang jeg opplever noe sånt som dette. Jeg har helseangst og arter seg i veldig mild angst som jeg kan kontrollere og som ikke skremmer meg lenger, men også tilfeldig panikkangst som heller ikke skremmer meg fordi jeg vet at det er angst, det er bare ubehagelig. Men er det flere som kjenner til denne tetthetsfølelsen i halsen når dere får angst? For atm vet jeg ikke hva angsten er prega av ettersom jeg ikke er redd for en eller annen sykdom.
Avatar

Re: Er det angst eller det noe farlig?

feb 22 2017 - 14:52
Hei! Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du beskriver. Jeg har også helseangst og panikkangst. Om det er angst eller noe farlig, er vanskelig å si. Jeg ville vurdert å oppsøke fastlegen min hvis det varte over lengre tid. Jeg har hatt det i forbindelse med angst, men da har jeg som oftest skjønt at det har vært angstrelatert. Når jeg har følt at det ikke er angstrelatert, har det ført til en del bekymringstanker, men klarer som regel å slå meg til ro med at det ikke er noe alvorlig før det går over. Det jeg har lært om angst og symptomer, er at angst kan føre til veldig mange forskjellige symptomer som kan være sykt ubehagelige eller bare merkelige og irriterende.
Avatar

Angst eller noe farlig.

mars 3 2017 - 17:27
Jeg maatte bare kommentere den og da vil jeg si at angst kan være meget farlig.
Livstruende faktisk, men da snakker vi om funkjsonshemmende nevrologisk sykdom.
Angst og da sykelig angst er meget belastende for kroppen, men det de fleste ikke tenker helt over¨
er at psyken vaar kan spille oss ett puss og lage symptomer som er skremmende og meget overbevisende.
Den kan faa deg til aa tro alt mellom himmel og jord saa det vil jo da si at fysiske tegn slaar ut i kroppen paa grunn av psykisk overbevisning om at noe er galt.

Haaper det ordner seg og husk at psyken er viktig aa ivareta for at kropp saavel som hodet skal ha det godt.Lykke til!


Hilsen

IamWetepeople.
Til forsiden