Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom med angst

juni 7 2018 - 12:27
Hei alle,

Første gangen jeg skriver noe her, men trenger noen å prate med. Jeg sliter mer og mer med alvorlig angst, selv om jeg ikke har fortalt det til noen. Derfor har jeg heller ingen jeg føler jeg kan ringe og snakke med. Syntes rett og slett det er for tøft å ringe hjelpetelefonen. Mange ganger har jeg lurt på om det feiler meg noe. Huumøret mitt svinger veldig. Men jeg tror jeg vet årsaken, som er ensomhet. Noe jeg er ganske sikker på at jeg selv har skylden for. Jeg blir gal av det. Og det er ikke så lett å gjøre noe med det. Jeg har brent så mange broer i livet. Angrer på så mange valg. tror jeg er selvdestruktiv av natur. Skjøvet vekk så mange venner, og hvorfor?! Føler jeg har to sider, en sosial og morsom dame som får venner kjempe lett. Og en side som på et eller annet vis klarer å ødelegge alt. Jeg har så lyst til å få til livet, passe inn et sted. Snart begynner jeg i ny jobb og har virkelig ingen selvtillit. Føler at det bare må være et spørsmål om tid før de gjennomskuer meg, ser hvor ubrukelig jeg er. Har alltid vært ambisiøs, og dermed tar jeg hele tiden på meg store utfordringer- kanskje for store. Livet hadde vært så mye enklere uten. Men da hadde jeg kjedet meg, så ja... jeg er en lost cause. Vet ikke om noen kjenner seg igjen i det jeg skriver, men hvis noen gjør det, så sitter jeg her ved tastaturet <3
Avatar

Re: Ensom med angst

juni 7 2018 - 13:43
"Føler jeg har to sider, en sosial og morsom dame som får venner kjempe lett. Og en side som på et eller annet vis klarer å ødelegge alt."

Er nok mange som kjenner seg igjen i dette, inkludert meg."Livet hadde vært så mye enklere uten. Men da hadde jeg kjedet meg, så ja..."

Life in a nutshell... Er hvert fall bra at du erkjenner verdien av utfordringer, slik at du kan se noe positivt i dem."jeg er en lost cause."

Husk på det kjente ordtaket: "No cause is lost as long as there's someone still willing to fight for it."
Avatar

Ensom med angst

juni 7 2018 - 22:39
DU er bra nok som du er.

Snakk med psykiatrisk sykepleier i din komune å få hjelp med angsten din. Det går nok bra. Finn noen å snakke med.
Til forsiden