Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Elektriske støt i hodet av antidepressive

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Elektriske støt i hodet av antidepressive

des 29 2016 - 21:03
Hei! Jeg vet at det er vanlig med følelsen av elektriske støt i hodet når man seponerer zoloft osv., men jeg går på 100mg daglig, og seponerer ikke. Når det har nærmet seg 24 timer siden forrige tablett kan jeg få desse elektriske støta, ikke så mye som når man seponerer. Men spesielt ved hurtige bevegelse av hodet, og når jeg er veldig aktiv. Har ikke noe fast klokkeslett jeg tar tabletten, men på kveldstid en gang. Nå er jeg gravid med 1 mnd til termin, føler det har vært verre siste tiden. Kan det ha noe med hormonene å gjøre? Har også tenkt over (før graviditet) at jeg fikk støta i hodet oftere og fortare når jeg vart syk og fekk feber. Noen som kjenner seg igjen??
Avatar

Re: Elektriske støt i hodet av antidepressive

feb 26 2017 - 14:26
Jeg får også disse elektriske støtene i hodet når det går rundt et døgn eller mer til neste dose. Det som hjelper meg er å passe på å ta de til noenlunde samme tid hver dag..
Til forsiden