Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksem av angst/stress?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksem av angst/stress?

feb 5 2016 - 20:50
Har slitit en hel del med angst den siste månaden og en hel del fysiske symptomer, muskelspenninger, ledd og muskelsmerter , leamus, svimmelhet, stive fingrer , nummenhet og prikking, kalde føtter. Har jobbet meg gjennom det og følte meg bedre men våknet igår og så at jeg fått eksem/utslett i ansiktet! aldrig hatt før men ble verre så dro til legen, han gav meg resept på kortisonsalve og mente på at det ikke va noe allvorlig.
Da jeg sliter med helseangst så gikk tankene rundt sklerose og ner i kjelleren direkt.
Flere som har fått eksem pga angst/stress?
Prøvde escitalopram 5 mg en uke men sluttet for en uke siden etter for mye bivirkinger, legen kunne ikke svare på om det kunne vare medisinen.
Avatar

Re: Eksem av angst/stress?

feb 5 2016 - 21:11
Alle symptomene du ramser opp er ting jeg også har mye av. Jeg har OCD og derfor høy angst, og har i flere år hatt mer eller mindre eksem i ansiktet. Jeg har prøvd sikkert 10 forskjellige salver/kremer men ingenting har hjulpet, så jeg er overbevist om at det forsvinner når en del av angsten forsvinner. Jeg har også mye nummenhet i armer og føtter, og får ofte stive fingre. Jeg går også ofte med ullsokker på grunn av kalde føtter. Ryggen har vært veldig vond det siste året, og har en følelse av at det er angst-relatert også.
Avatar

Re: Eksem av angst/stress?

feb 6 2016 - 06:52
Da er vi flere. Dette og smerte i høyre bein som flytter seg fra fot til lår skremmer meg en hel del.
Jeg hadde fått tilbake aptitt og sov mye bedre, nå er jeg tilbake til maks 4 tim/natt og ikke noen matlyst.
Dette er noe dritt !
Blir i grunn en del frustrert når legen vegrer å sjekke meg for fysiske symptomer og mener at dette er psykisk, det er da alenefølelsen setter inn.
Avatar

Re: Eksem av angst/stress?

feb 9 2016 - 06:34
Oppdaterer litt.... nå smeller/knepper snart varje ledd i kroppen en gang når jeg starter en bevegelse i tillegg. må bli en tur til legen igjen
Avatar

Medikamenter

april 19 2017 - 14:14
Når man går på SSRI medikamenter så er den første uken helt forferdelig, men det går over ganske fort når serotonin inntaket stabiliserer seg. Det er langtidsvirkende medikamenter og jeg tror du må ha gått på det i minst en månede før du kan fastslå at det ikke funker for deg.

Visst det skulle være tilfellet så finnes det veldig mange andre typer SSRI medikamenter der hvor alle reagerer forskjellig. Jeg hadde svært dårlig effekt av Cipralex, men fikk godt nytte av Zoloft. Man bruker ofte SSRI som et støtteapparat sammen med en behandling med psykolog.

Det ikke er ment som en permanent løsning mot angst, men som støtte i behandlings prosesser og slikt. Blir opp til helsepersonell å vurdere hvordan den prosessen skal foregå :P
Til forsiden