Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst?

april 6 2017 - 13:28
Jeg har i flere år hatt problemer med å svelge skikkelig, får stort sett i meg mat men må jobbe med selve svelgerefleksen. Kan spise forholdsvis normalt en liten stund og så begynner det å stoppe opp. Dette gjelder også drikke. Må ofte bearbeide drikken i munnen før jeg svelger.
Første gang jeg var til legen fikk jeg beskjed om at det var stress. Ble henvist til gastroskopi som gav meg samme beskjed. Litt senere fikk jeg et så ille "anfall" at jeg gikk på legevakten. Samme beskjed, men ingen råd og vink om hvordan jeg skal bli kvitt det. Har nå også i lengre tid hatt problemer med av og på nummenhet, besvime/sovne følelse. Noen ganger må jeg konsentrere meg skikkelig for å snakke for jeg føler at jeg er nummen i munn/ansikt.
Har nå i flere uker vært svimmel og føler meg av og til kraftløs og klumsete.
Har vært hos allmenn lege noen ganger nå, gastroskopi, nevrolog, øre/nese/hals, tatt MR og svelgetest og en haug med blodprøver.
Ingen kan forklare dette. Leser her inne en del og finner en god del med lignende symptomer. Har selvsagt også vært innom MS, ALS, hjernesvulst osv. Var hos legen i går og kunne nesten bare ønske at hun kunne si at dette var psykisk, men istedenfor henviser hun meg til en ny nevrolog slik at jeg igjen blir redd for hva som feiler meg.

Har så mange forskjellige symptomer som kommer og går og de siste ukene har jeg hatt uvirkelighetsfølelse og nummenhet/kraftløshet og er svimmel hele dagen. Begynner å bli veldig lei av å ikke føle meg bra men likevel ikke vite hva som er galt.

Kan dette være angst, eller hva i all verden kan det være?


Avatar

Re: Angst?

april 8 2017 - 01:44
Angst kan det definitivt være. Problem med svelg er et ganske vanlig angstsymptom. Jeg har hatt det, men mer i av og på perioder. Nummenhet ulike steder i kroppen og svimmelhet er også vanlige angstsymptom.

Altså, hva det er, kan jeg umulig si noenting om. Jeg bare vet at disse symptomene kan være en del av angst.

Har du fått tilbud om timer hos psykolog?
Avatar

Re: Angst?

april 8 2017 - 02:37
Jeg har det akkurat likt! Bare at jeg ikke har vært utredet da. Jeg er for redd. Livredd for å være til bry. Og at ingen skal tro meg. Ingen vet hvor ille jeg egentlig har det..
Til forsiden