Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/panikk anfall??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/panikk anfall??

mars 6 2017 - 23:50
(Jeg vokste opp med astma)
Når jeg var mindre vokste jeg det også fra meg. Jeg har hatt problemer med selvbilde og selvfølelse, og går til psykolog. Psykologen diagnoserte meg med angst. Jeg har også hatt ubeskrivelige pusteproblemer opp gjennom. Har følt at jeg ikke får puste og det har væt så gale at jeg føler at jeg skal dø.
Jeg har vært hos legen fordi jeg tenkte jo umiddelbart at det var astmaen, men jeg fikk ikke pusteproblemer når jeg var i fysisk aktivitet osv, men når jeg for eksempel skulle gå til skolen eller ta bussen ned til treningssenteret.Jeg fikk også inhalator for astma som ikke funker mot pustingen.
Hinn dagen fikk jeg det igjen etter en lang stund uten problemer. Jeg har begynt å feste stråder. Er det mulig om jeg får angst eller panikk anfall? Får hodepine, føler meg svimmel, hyperventilerer, og får både pusteproblemer og vondt i brystet. Hva kan jeg gjøre? Jeg er så sliten av dette nå. (Har også depresjoner om det gjør det lettere å gi meg svar på hva som er gale)
Er 16år
Avatar

Re: Angst/panikk anfall??

mars 14 2017 - 22:52
Hei ilovestarwars

Sånn helt umiddelbart så høres jo dette ut som det _kan_ være panikkanfall, men ta dette opp med psykologen din, evt. fastlege eller helsesøster. Og hvis det er panikkangst, så ikke få panikk :) - det finnes massevis av god hjelp, både på internett, litteratur og terapi.

Jeg har levd med sterkt panikkangst i snart 10 år, men har funnet løsninger som gjør at jeg lever et rimelig normalt liv. Jeg kan ikke si at jeg aldri føler angsten mer, men jeg har det utrolig mye bedre enn da symptomene startet, og ser positivt på livet. Man lærer seg teknikker og hvordan kroppen reagerer, og derfor er det veldig sjeldent at angsten min nå kommer ut av kontroll.

Ønsker deg masse lykke til, og spør gjerne dersom du lurer på noe.

Jakob
Til forsiden