Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst panikk!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst panikk!

mars 31 2017 - 23:41
Hei, jeg er en mann på 25 år og sliter med skikkelig helseangst/hypokonderi. Jeg har blitt bedre med åra, men jeg kan få tilbakefall, sånn som nå! Jeg har sliti med smerte i venstre side av mage under ribbeina, sjekket det opp og fått vite at det er utposninger og polypper i knekken på den ene svingen i tykktarmen. Men, nå har jeg vondt i det området igjen og har fått foregen at det kan være noe med pulsåren i magen. Jeg vet med meg selv at det ikke er det, men er enda redd, er det noen som kan hjelpe meg med et par teknikker så jeg kan gi fortere og lettere slipp på sånn tanke gang?
Avatar

Re: Angst panikk!

april 1 2017 - 00:57
Hei :)

Jeg anbefaler deg virkelig å se denne videoen av et foredrag som Ingvard Wilhelmsen har holdt! Han driver en hypokondriklinikk i Bergen, og er fryktelig flink på dette området! Jeg håper det kan berolige deg litt og se denne :) Den funket for min del ihvertfall :) En tankevekkende og humoristisk video!

Link til video: https://vimeo.com/19296882
Avatar

Re: Angst panikk!

april 1 2017 - 18:19
Takk for tilbake meldingen, veldig mye bra informasjon fra ham :)
Avatar

Re: Angst panikk!

april 4 2017 - 22:19
Bare hyggelig, håper den var til hjelp :)
Til forsiden