Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst om kvelden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst om kvelden

jan 1 2017 - 21:24
Hei. Er det noen som opplever at angsten kommer i hovedsak om kvelden?
Jeg har hatt panikkangst noen ganger, men det rare er at den utelukkende kommer om kvelden. Spesielt får jeg puste og svelgevansker..
Avatar

Re: Angst om kvelden

jan 1 2017 - 22:12
Får ikke anfall, men merker at d blir tyngre om kveldene. Følelsene kommer raskere og d blir fort tøffere når d blir sent
Avatar

Re: Angst om kvelden

jan 1 2017 - 22:17
Har alltid hatt det motsatt inntill nylig, nå øker angsten fra kl. 21 og utover.
Avatar

Re: Angst om kvelden

mars 28 2017 - 12:47
Jeg merker også mest til angsten på kvelden, typisk når jeg endelig får satt meg ned for å slappe av og se på tv eller lignende. Tror det kan ha en sammenheng med at man da begynner å slappe av og at kroppen da ikke jobbe rlike hardt med å holde angsten nede. Da får den anledning til å slå ut for fullt - er no' herk!
Avatar

Re: Angst om kvelden

mars 29 2017 - 12:14
Opplever ganske ofte å få angst på kvelden før jeg skal legge meg når jeg vet det skjer noe utenom det normale på skolen dagen etterpå. Kan allerede kvelden før forutsi om jeg klarer å komme meg avgårde eller ikke, men på grunn av angsten så klarer jeg ikke å gjøre noe med det. Opplever å få typiske angst symptomer et par timer før leggetid før jeg så får panikk og søvnproblemer. Er helt utslitt morgen etterpå og ender som regel opp med ordentlige fysiske smerter i kroppen etter å ha vært så anspent hele natten.
Avatar

Re: Angst om kvelden

april 8 2017 - 22:15
Opplever det når eg skal ut av rommet mitt og mamma har lagt seg eller er på jobb. Føler alltid at det er noen der. Får da ikkje aove før det har gått en time etter eg har gått tilbake på rommet mitt. Inne på rommet sitter eg så i et hjørne og prøver og holde meg rolig selv om eg føler det er noen som stirer på meg
Avatar

Re: Angst om kvelden

april 8 2017 - 22:51
Uten at dette er noe mer enn hva jeg har funnet på for å gi mening til det hele, tror jeg det har med utmattelse å gjøre. Man bruker opp energien sin i løpet av dagen, og når kvelden kommer er man tom for energi til å takle det som kommer. I tillegg opplever vertfall jeg at det samler seg opp en del tanker og inntrykk, og når kvelden kommer og folk har lagt seg, TVen er av og jeg skal prøve å roe ned, setter hodet i gang, det er ingen flere sjanser for å utsette det, og det er full krig. Jeg kunne på et tidspunkt stillegg klokka til mellom ni og ti etter når anfallene kom. Sånn var det daglig i nesten seks måneder, så jeg kjenner meg vertfall igjen i det du sier.
Til forsiden