Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst ifm smerte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst ifm smerte

feb 12 2017 - 15:31
Hei, jeg har slitt med panikkangst siden jeg var 14 år. Jeg er i dag 25 og sett lite til angsten de siste årene. Jeg er nå gravid og merker at angsten kommet veldig fram ifm smerter og kvalme. Jeg klarer liksom ikke å regulere det å være fastlåst i en situasjon hvor smerten eller kvalmen ikke går bort.

Er det andre som har erfaring med angst under graviditet eller angst knyttet til smerte?
Avatar

Re: Angst ifm smerte

feb 13 2017 - 23:26
Jeg vet det å være gravid og kjenne på kvalme og smerter vedrørende graviditeten ikke er så godt. En har jo ikke noe kontroll på alle hormonene og symptomene som hører med en graviditet, og du får nok angst fordi du ikke kan styre plagene dine. Derfor er det viktig at du vet at du er kvalm fordi du er gravid, det er helt normalt. Det er og helt normalt å kjenne ubehag i nedre del av magen og smerter i bekkenet når en er gravid. Du må få hjernen din til å skjønne at dette ikke er farlig for deg. Jeg syns du skulle snakket med legen eller jordmor om dette, så kan dem forklare deg og hjelpe deg med denne angsten. Håper det vil gå bedre :)
Til forsiden