Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst i ganske mange år som går utover at jeg ikke orker å søke jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst i ganske mange år som går utover at jeg ikke orker å søke jobb

nov 26 2017 - 18:18
Jeg har jobb, men det er egentlig for lite. Jobber ca 50 prosent fast pluss ekstra. Blir ofte ca 70 prosent hver måned med ekstra. Men jeg er så sliten på fritiden at jeg ikke klarer å søke jobb. Jeg forsøker å presse meg til det, men jeg kjenner bare depressive tanker, kjenner meg utslitt, kjenner at jeg er full i angst. Kjenner at jeg har mer enn nok med å jobbe de vaktene jeg har der jeg jobber nå. Og å få livet til å fungere ellers.

Jeg har kronisk angst. Det som jeg er redd for er at jeg tenker hele tiden på at noe kan skje barna mine, og så er jeg deprimert over å ha blitt forlatt av den siste kjæresten for to år siden. Han forlot meg uten å ville prate, og gikk ut av livet mitt etter et forhold som varte i et og et halvt år uten andre ord enn at han sluttet å være forelsket, synes jeg var bare patetisk som person, og at han aldri ville ha kontakt med meg noensinne igjen. Jeg ville prate, men han ville ikke prate. Han sa at han bare ville videre. Jeg har møtt andre etter han, men hver gang jeg har vært interessert i noen så har de sagt at kjemien ikke stemmer / eller at de opplever ingen forelskelse når det gjelder meg. Dette tror jeg er med å bidra til at jeg blir ekstra redd for alt mulig, og redd for det jeg har igjen i livet mitt. Jeg får iblant bilder i hodet av det jeg tenker, og får problemer å skille mellom virkelighet og bildene, selv om jeg innerst inne vet at det er bare tanker.

Jeg forsøker å gjøre alt jeg kan for å ha et best mulig liv, og løse dette, men jeg er bedre iblant, men iblant har jeg det helt forferdelig. Det er ganske tøfft når jeg er på jobb iblant, for da kommer det ofte bilder i hodet mitt, og da blir jeg veldig engstelig og stresset. Det er årsaken til at jeg sliter med å søke ytterligere mer jobbing.

Jeg har bestillt legetime. Men lurer på om dere mener at dette er grunnlag nok til å oppsøke lege? . Jeg burde jo taklet dette selv. Men jeg sliter tydeligvis med å takle alt dette.

Avatar

Hei

des 20 2017 - 18:59
Kom du deg til lege? Jeg vil absolutt si at dette er mer enn nok grunn til et legebesøk. Det finnes personer som har legetimer flere ganger i uken pga helseangst/hypokondri, så hvorfor skulle ikke du kunne ta en legetime for å drøfte angsttilstanden din og "bildene" du får i hodet?

Jeg tenker at hvis du klarer deg på 70% inntekt så trenger du ikke å presse deg eller ha dårlig samvittighet for at du ikke jobber mer. Får du mer overskudd på et senere tidspunkt i livet, så kan du heller vente til da tenker jeg. Samtidig så skjønner jeg at du gjerne vil ha full inntekt når du er aleneforelder for tiden.

Jeg tenker også at det ikke alltid er lurt å stresse med det å finne seg en kjæreste, samtidig som jeg også skjønner at du ønsker deg det. Det er fint for barna dine å få all oppmerksomheten din og det du har av overskudd og det kan også være mer komplisert å få alle brikkene til å klaffe med dine, mine og våre barn. Men selvsagt noen ganger kan sikkert en kjæreste være berikende også for barna og du kan være heldig å få litt avlastning med alt ansvaret både økonomisk og ellers og det er sikkert noe mange drømmer om.

Helt normalt å slite med å takle alt som livet byr på av utfordringer og det er også normalt å oppsøke legen når det blir vanskelig, tror jeg.

Til forsiden