Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst i ganske mange år som går utover at jeg ikke orker å søke jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst i ganske mange år som går utover at jeg ikke orker å søke jobb

nov 26 2017 - 18:18
Jeg har jobb, men det er egentlig for lite. Jobber ca 50 prosent fast pluss ekstra. Blir ofte ca 70 prosent hver måned med ekstra. Men jeg er så sliten på fritiden at jeg ikke klarer å søke jobb. Jeg forsøker å presse meg til det, men jeg kjenner bare depressive tanker, kjenner meg utslitt, kjenner at jeg er full i angst. Kjenner at jeg har mer enn nok med å jobbe de vaktene jeg har der jeg jobber nå. Og å få livet til å fungere ellers.

Jeg har kronisk angst. Det som jeg er redd for er at jeg tenker hele tiden på at noe kan skje barna mine, og så er jeg deprimert over å ha blitt forlatt av den siste kjæresten for to år siden. Han forlot meg uten å ville prate, og gikk ut av livet mitt etter et forhold som varte i et og et halvt år uten andre ord enn at han sluttet å være forelsket, synes jeg var bare patetisk som person, og at han aldri ville ha kontakt med meg noensinne igjen. Jeg ville prate, men han ville ikke prate. Han sa at han bare ville videre. Jeg har møtt andre etter han, men hver gang jeg har vært interessert i noen så har de sagt at kjemien ikke stemmer / eller at de opplever ingen forelskelse når det gjelder meg. Dette tror jeg er med å bidra til at jeg blir ekstra redd for alt mulig, og redd for det jeg har igjen i livet mitt. Jeg får iblant bilder i hodet av det jeg tenker, og får problemer å skille mellom virkelighet og bildene, selv om jeg innerst inne vet at det er bare tanker.

Jeg forsøker å gjøre alt jeg kan for å ha et best mulig liv, og løse dette, men jeg er bedre iblant, men iblant har jeg det helt forferdelig. Det er ganske tøfft når jeg er på jobb iblant, for da kommer det ofte bilder i hodet mitt, og da blir jeg veldig engstelig og stresset. Det er årsaken til at jeg sliter med å søke ytterligere mer jobbing.

Jeg har bestillt legetime. Men lurer på om dere mener at dette er grunnlag nok til å oppsøke lege? . Jeg burde jo taklet dette selv. Men jeg sliter tydeligvis med å takle alt dette.

Til forsiden