Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alternativ behandling for angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alternativ behandling for angst?

jan 28 2017 - 00:06
Hei dere!

Jeg lurer på om noen her inne har testet ut alternativ behandling for å bli bedre av angst? Hvis ja, har det hjulpet på et vis? Og hva slags type behandling?

Avatar

Re: Alternativ behandling for angst?

mars 19 2017 - 02:06
Hei:) jeg ble sendt til hypnotisør av legen min (jeg var sykt skeptisk og var da så syk at jeg ikke klarte å gå alene på butikken 5 min unna engang). Men hypnose timen var fantastisk, allerede etter første time klarte jeg butikken alene :) så det anbefaler jeg faktisk å prøve
Avatar

Modum bad

april 18 2017 - 10:37
Har hørt mye om Modum bad, skal visst være et bra tilbud til de som har holdt på i en stund og ikke kommer noe sted. Uten om det så vet jeg ikke om så mye alternativer uten om medisiner og psykolog.

Det er lang ventetid på Modum Bad og du blir innlagt der for behandlingsperioden.
Avatar

Re: Alternativ behandling for angst?

april 18 2017 - 10:53
Hei!

Et alternativ til Modum er Friskstiftelsen i Elverum. De fleste har opphold der på tre mnd, men mange også lenger. Dette kan da være en forlengelse av perioden, eller å komme tilbake for tre nye mnd etter en viss tid. Der er det psykologer, div ansatte for samtaler (både alene og i grupper), og en del felles (frivillig) turer, klatring, osv.
Til forsiden