Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

nov 19 2014 - 11:20
Hei.

Noen her som har erfaring med å slutte på Zyprexa? Har gått på det i over et halvt år og når jeg prøvde å slutte på det, endte det bare med angst og panikkanfall!! Kjempefrustrende, så jeg måtte begynne på medisinen igjen og nå går det heldigvis bedre.

Noen som vet hva jeg kan gjøre for å unngå disse plagene neste gang jeg slutter? Vurderer å prøve å bytte medisin og se om disse reaksjonene ikke kommer hvis jeg slutter på de.
Avatar

Re: Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

nov 19 2014 - 21:32
Har gått på den i mange år, aldri prøvd å slutte. Men har hendt jeg har glemt den, tar den om kvelden, og det er ensbetydende med null søvn. Det er den ene tabletten ingen får ta fra meg.
Avatar

hvor stor dose?

nov 23 2014 - 12:32
Hvor stor dose har du gått på? Og hva tok du det mot?
Avatar

Can I contact admin??

mai 29 2018 - 11:54
Can I contact Administration??
It is important.

Thank.
Avatar

Re: Å slutte på Zyprexa/Olanzapine

mai 29 2018 - 13:56
Er dette ei nedtrapping/avslutning du har tatt saman med fastlege/anna lege? I såfall vil dei ha ein nedtrappingsplan. Dersom den ikkje fungerar for deg er det viktig at du tek det med legen din.
Til forsiden