Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å lære å si nei..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å lære å si nei..

nov 27 2017 - 11:05
Jeg har nå (i går) sagt nei til å treffe en venn. Syntes det ble litt mye kontakt og følte jeg måtte sette foten ned for min egen del. Nå sitter jeg igjen med angsten etterpå og lurer på om jeg såret denne personen. Det vil ikke dermed si jeg aldri skal møte denne personen igjen, men jeg prøver å lage et mer sunt vennskapsforhold, siden det fort kan bli litt mye.

Hva er deres mening om dette?
Burde jeg si ja til å treffes hver gang han spør?
Føles som jeg har gjort noe alvorlig galt mot denne personen, og er redd han skal stikke meg i ryggen.
Avatar

Det beste er...

nov 29 2017 - 23:47
Vær ærlig med han! Det er ikke verre enn å evt. Forklare din situasjon, da vil en god venn ha forståelse for dette. Evt. Si at det ikke passer, men at dere treffes en annen gang snart :-)
Avatar

Re: Å lære å si nei..

nov 30 2017 - 13:49
Enig i at du bør være ærlig, da kan han kanskje forstå det lettere :) Med mindre han er en sånn person som ikke forstår seg på angst etc.
Avatar

Re: Å lære å si nei..

nov 30 2017 - 14:24
Hei. Jeg syntes det er fint å se at du setter ned foten når du føler du har fått nok, det er utrolig viktig at du bestemmer selv hvor grensene dine går. Jeg forstår at du bekymrer deg for hvordan vennen din tok dette, hvordan du best kan formidle dine følelser til vennen din kommer veldig an på personligheten hans. Men veit du selv hvorfor du ikke ville? var det bare det at du trengte alene tid. Eller var det personen du trengte en liten eller stor pause fra. Det er uansett umulig og forklare problemet til noen, hvis du ikke veit svaret selv. Gå inn i deg selv å finn ut hva problemet er, da kan du ihvertfall gi en god forklaring til din venn, mer kan ingen be om.

Håper du finner ro
Til forsiden